Επίσημη μορφή πήρε το deal ανάμεσα στη Μονακό και τον Ερυθρό Αστέρα.

Το βράδυ της Πέμπτης (02/10) η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ανακοίνωσε τον τρίμηνο δανεισμό του Ντονάτας Μοτιεγιούνας στον σύλλογο του Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τους Σέρβους να διατηρούν οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Λιθουανός σέντερ δεν βρίσκεται στα πλάνα των Μονεγάσκων για τη νέα σεζόν, με τον Ερυθρό Αστέρα να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να προβαίνει στην απόκτηση του 35χρονου ψηλού ώστε να καλύψει το κενό των τραυματιών, Χασιέλ Ριβέρο και Τζόελ Μπολομπόι.

Πέρσι, ο πολύπειρος άσος είχε μέσο όρο 7,0 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε μόλις 18 λεπτά στη Euroleague.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στα παρκέ μετά από έναν χρόνο για τον Χουάν Νούνιεθ της Μπαρτσελόνα!

Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Στη Βίρτους Μπολόνια μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ντος Σάντος

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ντος Σάντος που κλείνει στη Βίρτους Μπολόνια!

Στη Ρετζιάνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Πρίφτης!

Αβέβαιο το μέλλον του Τόμπσον στη Βαλένθια - Ματιές της Αρμάνι για τον 30χρονο γκαρντ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!