Τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών έβαλε η Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας 71-65 της Μονακό και πηγαίνοντας πλέον στο 9-5.

Η ομάδα του Μεσίνα τα… χρειάστηκε λίγο στο τέλος, καθώς έδωσε δικαιώματα στους Μονεγάσκους, οι οποίοι επέστρεψαν από το -20 (47-67) του 33’, με την αντεπίθεσή τους να ολοκληρώνεται στο 38’.

Κορυφαίος της Αρμάνι ήταν ο Ροντρίγκεθ με 13 πόντους, με τον Χάινς να είχε 11π. και τον Ντιλέινι άλλους 10π.

Από τη Μονακό, που υποχώρησε στο 5-9, πρώτος σκόρερ ήταν ο Λι με 19 πόντους. Ο Μάικ Τζέιμς αγωνίστηκε για μόλις 2:42’’, έχοντας ένα «θερμό επεισόδιο» με το προπονητικό επιτελείο.

Το ματς
Από την αρχή είχε το προβάδισμα η Αρμάνι Μιλάνο, με τη Μονακό να προβάλει την αντίστασή της και να μένει κοντά (12-13) μέχρι το 6’. Έκτοτε, οι Ιταλοί βελτιώθηκαν ακόμη περισσότερο στην άμυνα και βρίσκοντας καλάθια στο ανοικτό γήπεδο, έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +12 (14-26). Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το ματς και στη δεύτερη περίοδο, με το σύνολο του Μεσίνα να είχε τον έλεγχο, φτάνοντας στο +16 (23-39), στο 18’. Στο τελευταίο δίλεπτο, το μόνο που άλλαξε ήταν ένα 4-0 των γηπεδούχων, που διαμόρφωσε το 27-39 του πρώτου ημιχρόνου.

Ούτε στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα της αναμέτρησης, με την Αρμάνι να είχε τον πλήρη έλεγχο και να κλείνει την τρίτη περίοδο στο +13 (44-57). Απέναντι στην απογοητευμένη Μονακό, οι παίκτες του Μεσίνα πήγαν στο +20 (47-67), στο 33’. Ωστόσο, στη συνέχεια οι Ιταλοί άρχισαν να… σβήνουν, με τους γηπεδούχους να παίρνουν αυτοπεποίθηση και να πλησιάζουν στο -6 (65-71), στο 38’. Όμως, στα τελευταία λεπτά κανείς δεν σκόραρε και το σκορ έμεινε εκεί.

Τα δεκάλεπτα: 14-26, 27-39, 44-57, 65-71



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκνευρισμένος ο Γιασικεβίτσιους μετά την ήττα της Φενέρ από τη Ρεάλ: «Δεν έχουμε ταυτότητα ως ομάδα»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Στο 6-3 και σε τριπλή ισοβαθμία Ρεάλ, Φενέρ και Ερυθρός Αστέρας

Ασταμάτητη Ρεάλ, ξεπάστρεψε τη Φενέρ για την 6η σερί νίκη της πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό!

Άντεξε την πίεση της Μακάμπι και πήρε δεύτερη σερί νίκη η Παρί

Πετρίδης: «Η Εφές, η αμυντική βελτίωση και η διαχείριση του Σλούκα»

Επίδειξη δύναμης από τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Μπάγερν!

Προχωρημένες επαφές της Μπασκόνια με τον Τζαμπάρι Πάρκερ

Ζέρβας: «Τα δεδομένα για Μιλουτίνοφ και Φουρνιέ, η εμφάνιση του Πλώτα και η ανάγκη για ένα ακόμη κορμί στον Ολυμπιακό»

Ο Κόντσαρ δηλώθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα - Πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με Αρμάνι

Λεσόρ: «Εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας, όχι την Εφές – Χτίζουμε τη μεταξύ μας χημεία εκτός παρκέ»