Πολύ ευχάριστα νέα για τη Μονακό!

Ο Τζόρνταν Λόιντ πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο και αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (23/12, 21:30), για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πριν από μερικές εβδομάδες και στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αμερικανός γκαρντ είχε χτυπήσει στη μύτη και μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά, αλλά φυσικά φορώντας μία ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Ύπουλο το ματς με Μπάγερν, αλλά ο συγκεντρωμένος Παναθηναϊκός νικάει - Να βγει μπροστά ο Σορτς»

Ζέρβας: «Έτσι έφτασε ο Ολυμπιακός να είναι πολύ καλά – Το group therapy των παικτών»

Euroleague: Γαλλικός «εμφύλιος» και ματσάρες σε Μιλάνο, Ντουμπάι και Τελ Αβίβ

Μπάγερν-Παναθηναϊκός AKTOR: Αποστολή στο Μόναχο χωρίς Ναν για τους «πράσινους»

Μιλουτίνοφ: «Δεν περίμενα να κερδίσουμε με τέτοια διαφορά»

Πενιαρόγια: «Ήμασταν πολύ κακοί, ειδικά στην άμυνα - Να καταλάβουμε σε πόσο δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε»

Μπαρτζώκας: «Για εμάς ήταν σημαντικό να τελειώσουμε το παιχνίδι με σεβασμό στην Παρτίζαν»

Βεζένκοφ: «Ήταν ολοκληρωτική εμφάνιση, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι»

Παπανικολάου: «Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν στο παρκέ»

«Το έκανε πολύ εύκολο με τη σοβαρότητά του ο Ολυμπιακός, συνεχίζει σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα