Στην ομάδα της Μονακό, πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του ο Μαμ Ζαϊτέ ενόψει της νέας σεζόν, έπειτα από δυο χρόνια στη Βίρτους Μπολόνια. Σύμφωνα με το Basketnews, η συμφωνία με τους Μονεγάσκους θα είναι διετής και πρόκειται να επισημοποιηθεί στο τέλος της σεζόν.

Αυτή την σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Γάλλος σέντερ είχε μέσο όρο 8,4 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 9,6 στο σύστημα αξιολόγησης σε 19 λεπτά, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 8,5 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 12,7 στο σύστημα αξιολόγησης σε 20 λεπτά.

Μάλιστα, ο 29χρονος την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ιταλική ομάδα στο Eurocup και το επέλεξαν στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης.

Πιθανότατα ο Ζαϊτέ προορίζεται να καλύψει το κενό που όλα δείχνουν πως θα αφήσει ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας, ο οποίος λέγεται πως οδεύει προς Ζαλγκίρις Κάουνας. Αντίστοιχα, η Βίρτους Μπολόνια φημολογείται πως έχει κινηθεί για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για τη θέση «5».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Αρμακόλα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντίμσα: «Να δούμε το βίντεο για να αλλάξουμε την άμυνά μας»

Γιαβόρσκι: «Ανατρέπεται η διαφορά αν αλλάξουμε κάποια πράγματα, φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

«Πάμε ΠΑΟΚάρα»: Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ!

Η μέρα και η ώρα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπιλμπάο - Αυτά θέλει ο «δικέφαλος» για τον τίτλο

Μπούτσκος: «Πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα και να παίξουμε πιο ποιοτικά στο Μπιλμπάο»

Πονσαρνάου: «Θα βλέπω στον ύπνο μου τον Μπέβερλι, πρέπει να σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ - Η προϊστορία δεν είναι υπέρ μας»

Ταϊρί: «Είμαστε ικανοποιημένοι για τη διαφορά, φυσικά και μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Θυμήθηκε τα παλιά την κατάλληλη στιγμή: Η τεράστια εμφάνιση του Μπέβερλι κόντρα στην Μπιλμπάο!

Τρέλα στο Παλατάκι για τη νίκη του ΠΑΟΚ - Έγιναν ένα οι παίκτες με τον κόσμο!

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό του με την Μπιλμπάο