Ολοκληρώνεται απόψε το παζλ των playoffs της Euroleague! Η Μονακό υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο «Gaston Medicin» για το τελευταίο ματς των play-in (20:30, Novasports Prime), από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στην οκτάδα!

Πράγματι, ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» με μειονέκτημα έδρας, καθώς θα καταλάβει την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Υπενθυμίζουμε ότι στους προηγούμενους αγώνες των play-in, η Μονακό ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο «T-Center», ενώ η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στην Καταλονία.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα, οι γηπεδούχοι θα δώσουν τη συγκεκριμένη «μάχη» ενδεχομένως με... ενισχύσεις, καθώς προπονήθηκαν οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Τέρι Ταρπέι. Εκτός παραμένει σίγουρα ο Νίκολα Μίροτιτς. Αν αποκλειστεί η Μονακό, θα είναι η πρώτη φορά από τη στιγμή που εντάχθηκε στη Euroleague, που δεν θα βρεθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Aπό την άλλη πλευρά, οι Καταλανοί δεν υπολογίζουν μόνο στον Νίκο Λαπροβίτολα, που θα χάσει τη σεζόν. Αν οι «μπλαουγκράνα» μείνουν εκτός συνέχειας, θα είναι η πρώτη φορά που δεν βρίσκονται στην οκτάδα από τη σεζόν 2017-18.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σάσα Πουκλ, Εμίν Μογκούλκοτς και Λούκα Καρντούμ. Στα δύο ματς κανονικής περιόδου μεταξύ των ομάδων, οι Μονεγάσκοι επικράτησαν τόσο εντός (93-86) όσο και εκτός (74-90) έδρας.

To πρόγραμμα του Ολυμπιακού στα playoffs:

Game 1: Ολυμπιακός – Μονακό ή Μπαρτσελόνα 28/4 21:00
Game 2: Ολυμπιακός – Μονακό ή Μπαρτσελόνα 30/4 21:00
Game 3: Μονακό ή Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 5/5
Game 4*: Μονακό ή Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 7/5
Game 5*: Ολυμπιακός – Μονακό ή Μπαρτσελόνα 12/5 ή 13/5

*Αν χρειαστεί

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»