Η Μονακό έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί και πανηγύρισε ξανά νίκη μετά από πέντε αρνητικά αποτελέσματα. Θύμα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη ήταν η Μπασκόνια η οποία γνώρισε πικρή ήττα με σκορ 102-92 για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος σταμάτησε στους 17 πόντους, ενώ είχε τρία ριμπάουντ και οκτώ ασίστ. Δίπλα στον Αμερικανό στάθηκε επάξια και ο Μίροτιτς ο οποίος σταμάτησε στους 16 πόντους. Από πλευράς Μπασκόνια ξεχώρισε ο Φόρεστ με 15 πόντους, τέσσερις ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ.

Δυναμικά μπήκε στην αναμέτρηση η Μονακό και έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της, καθώς δεν επέτρεψε στη Μπασκόνια σε κανένα σημείο της πρώτης περιόδου να πάρει το προβάδισμα, την οποία και ολοκλήρωσε στο +5 (29-24).
Οι Ισπανοί δεν έμειναν σαφώς με δεμένα τα χέρια και στο δεύτερο δεκάλεπτο πήραν το προβάδισμα, μπαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ 50-46.

Στην τρίτη περίοδο έγινε ο κακός χαμός με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ και τη Μονακό να ολοκληρώνει το δεκάλεπτο με το χαμηλότερο δυνατό προβάδισμα (74-73).

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο όμως η Μονακό πάτησε το γκάζι και με φόρα καθάρισε το ματς πανηγυρίζοντας εν τέλει τη νίκη με 102-92.

Τα σετ: 29-24, 46-50, 74-73, 102-92

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο: «Συζητάμε αλλαγή φορμάτ – Αποφάσεις για την EuroLeague στις 14 Απριλίου»

Τι λέει ο αλγόριθμος για EuroLeague: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, στο 25% ανέβηκε ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center