Τιμωρήθηκε ο Στραζέλ, πριν από τον 5ο τελικό του γαλλικού πρωταθλήματος!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της LNB ανακοίνωσε την επιβολή ποινής μίας αγωνιστικής στον γκαρντ της Μονακό, για τη συμπεριφορά του στο Game 3 της ομάδας του με την Παρί, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το κρίσιμο παιχνίδι (23/6, 22:10), από το οποίο θα προκύψει ο πρωταθλητής.

Οι Μονεγάσκοι κατέθεσαν άμεσα έφεση, ζητώντας η ποινή να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι να εξεταστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, εώ πλέον η υπόθεση περνά στα αρμόδια όργανα της γαλλικής ομοσπονδίας, τα οποία καλούνται να αποφασίσουν αν ο Στράζελ θα έχει τελικά δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό. Αντίθετα, ο Άλφα Ντιαλό, ο οποίος είχε επίσης αποβληθεί στο Game 3, δεν τιμωρήθηκε.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί τελικά, αφού από πλευράς Μονακό είχαν απειλήσει ότι δεν θα κατέβαιναν στον 5ο τελικό, σε περίπτωση που υπήρχε κάποια τιμωρία παίκτη της. Έτσι, περιμένουμε να μάθουμε το αποτέλεσμα της έφεσης, για να δούμε και την αντίδραση από την ομάδα του Πριγκιπάτου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube