Ο Τσίμα Μονέκε μίλησε στην εκπομπή «Triple Threat Show» του «Amerikanos24» και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Τόνισε ότι, κατά τη γνώμη του, το «τριφύλλι» δεν έχει αποδώσει καλά σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής στη Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που προέκυψαν στο ματς με την Αναντολού Εφές.

«Είδα τα στιγμιότυπα του αγώνα με την Εφές, γιατί παίζαμε την ίδια ώρα. Μέχρι τους τραυματισμούς, το παιχνίδι ήταν κλειστό. Έπαιζαν με τέσσερις γκαρντ και τον Σμιτς ή τον Τζόουνς. Δύσκολες στιγμές για αυτούς, αλλά κάθε ομάδα περνάει τέτοια φάση.

Για εμένα, αυτή η νίκη δεν σημαίνει κάτι. Είναι ο τρόπος που κερδίζεις. Αν μου έλεγες ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν 4-1 μετά από πέντε ματς, κανείς δεν θα ξαφνιαζόταν. Αλλά σε ποιο από αυτά τα τέσσερα ματς πιστεύεις ότι έπαιξαν πραγματικά καλά ως ομάδα;»
, είπε μεταξύ άλλων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός