Στην απόφαση να πορευτεί μόνη στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ και να μην αναζητήσει κλειστές συμμαχίες καταλήγει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την Live Sport.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ενημερώσουν για το ποια πρόσωπα προτείνουν για τις θέσεις-κλειδιά στην ομοσπονδία και όποια άλλη ομάδα συμφωνεί μπορεί να την ακολουθήσει και να επιλέξει και κάποιους «δικούς» της συμβούλους στη νέα διοίκηση.

Η «Ένωση» φέρεται να έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη της πλειονότητας των ποδοσφαιρικών ενώσεων, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δέκα ΕΠΣ που δεν έχουν ταχθεί με την πλευρά καμίας ομάδας, αλλά δύσκολα θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Σχετικά με το πρόσωπο που η ΑΕΚ θα προωθήσει για τη θέση του προέδρου, ακόμη δεν υπάρχει απόφαση. Η περίπτωση του Μηνά Λυσάνδρου παραμένει στο κάδρο, καθώς πρόκειται για πρόσωπο που έχει τη στήριξη των FIFA/UEFA.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Το ερωτηματικό του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός - Προβάδισμα για 11άδα ο Γιόβιτς»

Απάντηση Άρη σε Ντιόπ: «Κάθε βράδυ τον μαζεύαμε μεθυσμένο από τα μπαράκια»

Νικολακόπουλος: «Τι αποτελέσματα φέρνουν οι Ισπανοί διαιτητές στα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ»

Ανεβάζουν ρυθμούς στον ΠΑΟΚ, σε διαδικασία επιστροφής οι Χατσίδης και Γιακουμάκης

Αθανασίου: «Πολύ ενεργός ο Μπαλντίνι στον Παναθηναϊκό, οι τέσσερις μεταγραφικές προτεραιότητες»

ΑΕΛ Novibet: Πειθαρχική δίωξη στον Νταβέλη μετά τις καταγγελίες για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Επίσημο: Προπονητής της Καλαμάτας ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας!

Σοκαριστικές δηλώσεις από πρώην παίκτη του Άρη: «Οπαδοί μπήκαν με όπλα στα αποδυτήρια και μας απείλησαν»

Πάλι ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο «Γ.Καραϊσκάκης», με απόλυτα γνώριμο Γερμανό ρέφερι το ΑΕΚ - ΠΑΟ

Σταματέλος: «Ίσως αλλάξει κάποια πρόσωπα ο Μεντιλίμπαρ την Κυριακή»

TAGS: A.E.K.