Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν την Παρασκευή στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, την Τετάρτη απέναντι στον Πανναξιακό στο ΟΑΚΑ (19:00).

Και σε αυτό το ματς θα υπάρχουν πολλές απουσίες για την «Ένωση». Οι Μπρούνο Τσιρίλο και Λάμπρος Θαναηλάκης έκαναν θεραπεία και οι πιθανότητες να προλάβουν δεν είναι πολλές, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Ανάκογλου που έκανε ατομικό και εν συνεχεία ένα μέρος του προγράμματος και πιθανώς να είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Σίγουρα εκτός πλάνων είναι οι Φώτης Καραγκιολίδης και Βασίλης Τσεβάς, που συνεχίζουν τα ειδικά τους προγράμματα, όπως και οι χειρουργημένοι σε γόνατο και ώμο αντίστοιχα Ιβάν Μπρέτσεβιτς και Άλεξ Ντακόλ.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στις 10:30.


Από τη Δευτέρα ο κόσμος της Ένωσης θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από τη Δευτέρα 19 Μαΐου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Πανναξιακός (Τετάρτη 21/05, 19:00).

Οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να τα προμηθευτούν ως εξής:

τη Δευτέρα 19/05 από τις 10:00 έως τις 17:00 από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων)

την Τρίτη 20/05 θα λειτουργήσει το εκδοτήριο στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 17:00
Την Τετάρτη 21/05, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 13:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
Λ. Κύμης από τις 17:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
εκδοτήριο έναντι θύρας 12 από τις 17:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 17, 35 : 5€
Θύρες 3, 5, 7, 11, 13 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 9 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 50€ (Παιδικά 20€)

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται τη Δευτέρα στο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), την Τρίτη στο εκδοτήριο ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια θα πρέπει να προμηθεύονται τα παιδιά από 13 έως και 17 ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2002), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 10 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: A.E.K.