Σταθερός στη γραμμή που είχε χαράξει μετά το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό παραμένει -με τα υπάρχοντα δεδομένα- ο ΠΑΟΚ.

Μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή, η διοργάνωση θα συνεχιστεί αλλά μόνο βέβαιο δεν είναι ότι αυτό θα ισχύσει και για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Κι αυτό διότι ο Ιβάν Σαββίδης (παρά τις διάφορες εισηγήσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα) παραμένει αμετακίνητος στη θέση του.

Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι να γίνουν πράξη οι διαδικασίες κάθαρσης που έχουν εξαγγελθεί, ισχύει η πρόθεση της ομάδας να μην κατέβει στη ρεβάνς του Φαλήρου.

Άλλωστε, δεν τίθεται θέμα να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ με την ομάδα Κ-20, καθώς σημειώνεται ότι αυτή ήταν απλά μια αποστροφή του λόγου του Σαββίδη στη συνάντηση που είχε με παράγοντες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!