Πιθανή θεωρεί η ιστοσελίδα «Le Buteur» την επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του σάιτ της γνωστής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Αλγερινός φορ δεν είναι χαρούμενος στην Αγγλία, όπου αγωνίζεται από τον Γενάρη με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Τσάμπιονσιπ.

«Το ενδεχόμενο να επιστρέψει είναι πιθανό», υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του διεθνούς άσου και υποστηρίζουν πως εκτός από την ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η «Ένωση» θέλει σίγουρα τον 30χρονο, αφού το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε και συνάντηση του Τζεμπούρ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο Αλγερινός δεσμεύεται με συμβόλαιο 2,5 ετών με τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος διέθεσε ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η εφημερίδα «Ωρα των Σπορ» υποστηρίζει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ, ασχέτως αν το καλοκαίρι οι Θεσσαλονικείς είχε ακουστεί πως είχαν κινηθεί για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο Μελισσανίδης αποφασίσει να πάρει τον Τζεμπούρ, τότε είναι δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη μεταγραφή να ξεφεύγει για τα δεδομένα της Football League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: A.E.K.