Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται αυτό τον καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης και ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο… γραφείο του Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι αυτό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, του ομοσπονδιακού τεχνικού του Βελγίου, που έχει συμβόλαιο με τους «Κόκκινους Διαβόλους» μέχρι το 2020.

Εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Βελγίου, τόνισε σήμερα στα ΜΜΕ της Ισπανίας, πως χρειάζεται ειδική άδεια από εκείνους, αν η «Βασίλισσα» θέλει να καθίσει στον πάγκο της τον Μαρτίνεθ. Πάντως, απέφυγε να κάνει σχόλιο για τις ρήτρες που θα μπορούσαν να απελευθερώσουν τον Μαρτίνεθ, που έφερε το Βέλγιο στην τρίτη θέση του περασμένου Μουντιάλ της Ρωσίας, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη στην ιστορία της χώρας.

«Δεν κάνουμε σχόλια για τα συμβόλαια που έχει η Ομοσπονδία με τους συνεργάτες της, γιατί πρόκειται περί απόρρητου υλικού. Αν μια ομάδα θέλει να προσλάβει τον κ. Μαρτίνεθ, θα έπρεπε πρώτα να φτάσει σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου», ξεκαθάρισε ο Στέφαν Φαν Λοοκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!

Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο - Εκτός δράσης για περίπου έναν χρόνο

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Σοβαρές σκέψεις για Ποτσετίνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!