Ο μέσος των Φαιάκων προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους, σε αντίθεση με τους Παρασκευαϊδη και Ζορμπά που συμμετέχουν κανονικά στην αποστολή από τον Σάκη Τσιώλη.

Οι Φαίακες ξεκίνησαν με πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και, στη συνέχεια, έπαιξαν εσωτερικό διπλό στο σαββατιάτικο πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ανακοίνωσε την 24μελή αποστολή, η οποία θα διανυκτερεύσει στην Ημαθία και θα επιστρέψει το μεσημέρι της Δευτέρας στη βάση της.

Αυτή την αποτελούν οι: Κουτζαβασίλης, Σαμπανίδης, Ντιόγκο, Γκόμες, Ντουαλά, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Μαρκόφσκι, Σόλιτς, Καϊκούτ, Βίλα, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Σιόντης, Κ. Μανωλάς, Μακρίδης, Μεντής, Γεωργακόπουλος, Κρητικός, Βλάχος, Καραγιαννίδης, Σ. Μανωλάς, Κωτάτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

Παναιτωλικός: «Έφυγε» η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη