Το 1-1 που απέσπασε η Τότεναμ από την Μπαρτσελόνα αρκούσε-σε συνδυασμό με το ίδιο σκορ στο Ίντερ-Αϊντχόφεν-να της δώσει την πρόκριση στους 16 του Champions League.

Ο Λούκας Μόουρα κατάφερε αυτή τη φορά να φύγει με ψηλά το κεφάλι από το «Καμπ Νου», όχι όπως προ διετίας, όταν ως παίκτης της Παρί είχε δει το 4-0 του πρώτου αγώνα να κάνει φτερά με το 6-1.

«Πριν από δύο χρόνια συνέβη… το απίστευτο και έφυγα κλαίγοντας από το γήπεδο. Ήταν λίγο πριν τελειώσει η καριέρα μου στην Παρί. Τώρα, όμως, στο ίδιο γήπεδο έγινε ξανά το απίστευτο! Αυτή τη φορά όμως δεν έφυγα με δάκρυα, αλλά με χαρά», ανέφερε ο Βραζιλιάνος άσος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία