«Σκασμένος» ο Ζοσέ Μοράις μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στην Κέρκυρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ εξέφρασε και παράπονα για την διαιτησία του Καλογερόπουλου στο δεύτερο 45λεπτο του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εικόνα και αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας βγήκε η προσπάθεια, ο αντίπαλος μπόρεσε να πλησιάσει την εστία μας χάρη στις αποφάσεις του διαιτητή κι έτσι ήρθε η ισοπαλία»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, να γίνουμε η ομάδα που όλοι σέβονταν - Δεν χαρίζουμε ούτε δύο λεπτά»

TAGS: A.E.K.