Στην Ισπανία φέρεται να έχει εντοπίσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γιάκομπ Γιόχανσον η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», πρώτος στόχος της «Ένωσης» για ενίσχυση στα χαφ είναι ο μέσος της Λεγκανές, Ερίκ Μοράν Αρίμπας.

Ο 26χρονος άσος ανήκε την τετραετία 2012-16 στην Μπιλμπάο, παίζοντας δανεικός την τελευταία σεζόν σε Λεγκανές και Σαραγόσα (με 17 και 36 συμμετοχές αντίστοιχα)

Πέρυσι το καλοκαίρι αγοράστηκε από τη Σαραγόσα και τον προηγούμενο Γενάρη μετακινήθηκε ξανά στη Λεγκανές, με την οποία έχει αγωνιστεί έκτοτε σε 14 παιχνίδια.

Θεωρείται ως η πιο ενδεδειγμένη λύση για να καλύψει το κενό του Γιόχανσον (μιας και είναι ψηλός, διαθέτει αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση και ανταποκρίνεται παράλληλα στα ανασταλτικά του καθήκοντα) ενώ την περίπτωσή του διευκολύνει και το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η επιλογή Μοράν έχει απόλυτα την έγκριση του Μανόλο Χιμένεθ, που έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του παίκτη από τις επαφές του στην Ισπανία. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ωστόσο φέρεται να έχει ψαχτεί για το ενδεχόμενο μετακίνησης στην Ελλάδα, επικοινωνώντας με τον Σέρχιο Αραούχο και ακούγοντας φυσικά τα καλύτερα για τη χώρα και την ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

Τσανάκας: «Εύκολη η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Τσικίνιο»

Ντέμης: «Πήρε το ντέρμπι πάρα πολύ εύκολα η ΑΕΚ, δεν είδα έναν ΠΑΟΚ να μπει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο»

TAGS: A.E.K.