O επικεφαλής της Μοσάντ, Ντέιβιντ Μπαρνέα, δήλωσε ότι η υπηρεσία πληροφοριών «επιχειρούσε στην καρδιά της Τεχεράνης» κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αμερικανοϊσραηλινής εκστρατείας κατά του Ιράν, μιλώντας σε τελετή για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

«Παρείχαμε ακριβείς πληροφορίες στην Πολεμική Αεροπορία και πλήξαμε πυραύλους που απειλούσαν το Ισραήλ», ανέφερε.

«Αλλά η αποστολή μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί», πρόσθεσε ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών. «Δεν θεωρήσαμε ότι αυτή η αποστολή θα ολοκληρωνόταν άμεσα με τη λήξη των μαχών. Αντιθέτως, σχεδιάσαμε εντατικά ώστε η επιχείρησή μας να συνεχιστεί και να αποφέρει αποτελέσματα ακόμη και μετά τα πλήγματα στην Τεχεράνη».

Ο επικεφαλής της Μοσάντ δήλωσε ότι η ευθύνη της υπηρεσίας «θα ολοκληρωθεί μόνο όταν αυτό το ριζοσπαστικό καθεστώς αντικατασταθεί».

Η αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν, είπε ο Μπαρνέα, «είναι η αποστολή μας. Δεν θα μείνουμε απαθείς, παρακολουθώντας, απέναντι σε μια ακόμη υπαρξιακή απειλή».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κρήτη: Κύκλωμα trafficking έφερνε γυναίκες από τη Ρουμανία και τις εξέδιδε – Τρεις συλλήψεις, αναζητείται 31χρονος

Υπόθεση Μαζωνάκη: «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πώς έπαθε ανακοπή» – Οι απολογίες των δύο γιατρών

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αχαΐα - Αισθητός στην Πάτρα και στις γύρω περιοχές

Νέα έρευνα στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι αναζητά η αστυνομία

Νεκρή 58χρονη τουρίστρια από κεραυνό κοντά στη Λίνδο

Τουλάχιστον 5.700 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί σε βιαιότητες συμμοριών στην Αϊτή από τον Ιανουάριο

Δήμος Αθηναίων για Γκράβα: Δεν εντοπίστηκε διαρροή αερίου στον πρώτο έλεγχο

Γκράβα: Εκκενώθηκε σχολικό συγκρότημα μετά από αναφορά για οσμή αερίου

Δεμένα τα πλοία από τον Πειραιά ως τις 20:00 - Απαγορευτικό απόπλου και από Ραφήνα, Λαύριο

Στο 5,1% εκτοξεύθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο - Στο 3,8% σκαρφάλωσε στην Ευρωζώνη