Σε εξέλιξη βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης, οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό ενός 23χρονου φαντάρου που επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος».

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο 23χρονος στρατιώτης Τάκης (Σαράντος) Κολλιαδέλης, ο οποίος επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά, αγνοείται.

Ο Τάκης (Σαράντος) που κατοικεί στη Χαλκίδα, υπηρετούσε στο νησί και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή.

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Τάκης εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 02:15 τα ξημερώματα.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, έπεσε το βράδυ να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε ο 23χρονος έλειπε.

Συγκλονιστική είναι και η ομολογία της συντρόφου του 23χρονου. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο αγαπημένος της, της τηλεφώνησε τα ξημερώματα και της εξομολογήθηκε ότι φοβάται για τη ζωή του και ότι κάποιος του την έχει «στημένη».

Ο φίλος του, από την άλλη, ανέφερε πως ο 23χρονος φαντάρος, ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ρούχα του, ναι μεν βρέθηκαν, αλλά μέσα σε αυτά δεν βρέθηκε το πορτοφόλι και το κινητό του, ενώ το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε το κινητό, ήταν σε σημείο μεταξύ Τήνου και Σύρου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τέσσερα πλωτά και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ

Binance: Πώς οι χάκερ άρπαξαν 2,5 δισ. με μόλις 15 δολάρια

Κολωνός: Tραυματισμένος άνδρας από πυροβολισμό, μέσα σε αυτοκίνητο – Δύο προσαγωγές