Ο Στέφαν Μούντι έκανε… όργια κόντρα στον Ιωνικό και δικαίως αναδείχθηκε MVP της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο γκαρντ της Λάρισας πέτυχε 35 πόντους με 8/14 τρίποντα, κατέβασε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ, ενώ συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
«Ο Στέφαν Μούντι αναδείχθηκε τελευταίος Stoiximan MVP of the Week για την κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League με την εξαιρετική εμφάνιση του στην εντός έδρας νίκη της Λάρισας επί του Ιωνικού που έδωσε στην ομάδα του «κάμπου» την έκτη θέση της βαθμολογίας.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος επέστρεψε στην Stoiximan Basket League στις 6 του περασμένου Δεκεμβρίου για λογαριασμό της Λάρισας μετά την «θητεία» του στο Ρέθυμνο την σεζόν 2017-18, συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking (35 πόντοι με 5/6 βολές, 3/4 δίποντα, 8/14 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ένα κόψιμο εναντίον, ένα κόψιμο υπέρ, 6 κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο, 6 λάθη σε 34’ και 56’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στις αναμετρήσεις του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έγιναν από τις 11 έως τις 14 Μαΐου.

Ο Μούντι είχε αναδειχθεί ξανά Stoiximan MVP of the Week στις 25 του προηγούμενου Ιανουαρίου στο ματς του πρώτου γύρου της Λάρισας κόντρα στον Ιωνικό συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο ranking!

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαλάτος στη «Δίκη»: «Ντροπή να μιλάει το κράτος για αυτοδιοίκητο στην ΕΟΚ»

Αποκάλυψη στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: Και αγώνας της Α1 Γυναικών στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Ολυμπιακός: «Πυρά» σε Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό με διπλή καταγγελία σε Euroleague και ΕΣΑΚΕ!

Οι δύο λόγοι που οδήγησαν στον κατ' οίκον περιορισμό της Τσαρούχα

Basketgate: Τι σημαίνει στην πράξη το «βραχιολάκι» για Τσαρούχα και Πηλοΐδη

Basketgate: Πόσο θα διαρκέσουν η προφυλάκιση και ο κατ' οίκον περιορισμός των έξι;

Δικηγόρος Τσαρούχα: «Κατασχέθηκαν οι επετειακές φανέλες συγκεκριμένης ομάδας από το σπίτι της και αυτό με προβληματίζει»

Δικηγόρος Κορομηλά: «Δύο καταθέσεις οδήγησαν σε τέσσερις προφυλακίσεις - Μη αναστρέψιμη η ζημιά που του κάνουν»

Γιαννακόπουλος: «Μου επιδόθηκαν δύο καταγγελίες από τον Ολυμπιακό - Όσοι υπερασπιζόσασταν δεν δυσφήμησαν το μπάσκετ;»

Δικηγόρος Πηλοΐδη: «Ελλιπές το κατηγορητήριο - Νομικές ενέργειες κατά Τσάπα και της διάταξης για την προστασία του»