Την απόφαση να βγάλει σε δημοπρασία την μπάλα του ημιτελικού του 1986 μεταξύ της Αργεντινής και Αγγλίας, έλαβε ο διαιτητής της εν λόγω αναμέτρησης, Αλί Μπιν Νάσερ!

Ο Τυνήσιος πρώην ρέφερι έλαβε την απόφαση να δρομολογήσει τη διαδικασία ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και τις δράσεις που γίνονται.

Πρόκειται για τηn μπάλα που επιτεύχθηκαν τα δύο ιστορικά γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα, με το «χέρι του Θεού» και την εκπληκτική ενέργειά του, που διαμόρφωσε το 2-0.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά, με τις συμμετοχές να λήγουν στις 28 Νοεμβρίου.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους