Ανησυχία και με τον Χάρι Κέιν στην εθνική Αγγλίας. Ο έμπειρος φορ αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης των «τριών λιονταριών» με το Ιράν, έχοντας δεχτεί νωρίτερα μια κλωτσιά από τον Μορτέζα Πουραλιτζάνι.

Μετά το φινάλε του ματς και αποχωρώντας από το γήπεδο, ο Κέιν «πιάστηκε» από το φακό να έχει δεμένο τον δεξιό αστράγαλό του με επίδεσμο και να κουτσαίνει ελαφρώς.

Η ανησυχία, λοιπόν, στην εθνική Αγγλίας είναι μεγάλη σχετικά με την κατάσταση του επιθετικού της Τότεναμ, ενώ μένει να φανεί και αν έχει σοβαρό πρόβλημα ο Χάρι Μαγκουάιρ που αποχώρησε επίσης με τραυματισμό από τον αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»