Ολοκληρώθηκε το παζλ των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αργεντινή-Κροατία και Γαλλία-Μαρόκο συνθέτουν τα ζευγάρια της τετράδας, σε δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που θα… βγάλουν τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στον τελικό.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και στις 21:00 το βράδυ, Αργεντινή και Κροατία θα κοντραριστούν στο «Lusail Iconic Stadium» (80.000) για το πρώτο εισιτήριο του τελικού.

Μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και στις 21:00, επίσης, Γαλλία και Μαρόκο θα διεκδικήσουν στο «Al Bayt Stadium» (68,895) το δεύτερο εισιτήριο.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Τρίτη 13/12 (21:00): Αργεντινή-Κροατία / «Lusail Iconic Stadium» (80.000)
Τετάρτη 14/12 (21:00): Γαλλία-Μαρόκο / «Al Bayt Stadium» (68.895)

Οι δύο ηττημένοι θα κοντραριστούν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:00 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης στο «Khalifa International Stadium» (45.857).

Ο μεγάλος τελικός που θα να αναδείξει την πρωταθλήτρια κόσμου, θα διεξαχθεί μία ημέρα αργότερα (Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 17:00) στο «Lusail Iconic Stadium» (80.000).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»