Για να μην κάθεστε να βγάζετε κομπιουτεράκια και να μαθαίνετε απ' έξω τα κριτήρια ισοβαθμίας στους ομίλους του Μουντιάλ, σας μαζέψαμε τα σενάρια πρόκρισης της τελευταίας αγωνιστικής.

Α' Όμιλος (Ουρουγουάη - Ρωσία, Σ. Αραβία - Αίγυπτος): Η Ρωσία και η Ουρουγουάη έχουν ήδη προκριθεί. Μένει να δούμε ποια θα είναι πρώτη και ποια δεύτερη. Η Ρωσία θα πάρει την πρωτιά ακόμη και με ισοπαλία, ενώ η ομάδα του Σουάρες θέλει μόνο νίκη.

Για την "τιμητική" τρίτη θέση, η Αίγυπτος είναι το φαβορί, αφού θα την κατακτήσει ακόμη με ισοπαλία στον αγώνα κόντρα στη Σ. Αραβία.

Β' Όμιλος (Ιράν - Πορτογαλία, Ισπανία - Μαρόκο): Το Μαρόκο είναι το μοναδικό αδιάφορο, αφού έχει αποκλειστεί. Ξεκάθαρα τα πράγματα. Στο Ιράν - Πορτογαλία, με άσο περνάει το Ιράν, με ισοπαλία και διπλό, περνάνε οι Πορτογάλοι. Η Ισπανία μένει έξω μόνο αν χάσει από το Μαρόκο και ταυτόχρονα το Ιράν κερδίσει την Πορτογαλία.

Τώρα, όσον αφορά την πρώτη θέση, οριακό πλεονέκτημα ως τώρα έχει η Ισπανία, αφού έχει λιγότερες κάρτες από την Πορτογαλία. Δηλ. αν τέλειωνε σήμερα ο όμιλος, η Ισπανία θα ήταν πρώτη.

Δες όλα τα σενάρια πρόκρισης στους 16 του μουντιάλ, μασημένη τροφή από τους betmasters!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube