Η ΑΕΚ συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League επικράτησε άνετα και εύκολα με 4-1 του Ατρόμητου.

Μπορεί η Ένωση να πήρε τους τρεις βαθμούς, να έβαλε και τέσσερα γκολ, όμως στο φινάλε της αναμέτρησης ένας αμυντικός έκλεψε την παράσταση.

Ο Χάρολντ Μουκουντί, ο βράχος της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες της OPAP Arena.

Ο Καμερουνέζος με μία ανάρτηση του στα social media, τόνισε την υπερηφάνεια, αλλά και την ευγνωμοσύνη που νιώθει για την ομάδα και τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Χάρολντ Μουκουντί:
«Μεγάλη νίκη χθες,
100 αγώνες με την ΑΕΚ!
Είμαι υπερήφανος και ευγνώμων που φοράω αυτή τη φανέλα.
Συγκέντρωση για την Πέμπτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»

TAGS: A.E.K.