Σε μια νέα πρωτότυπη ιδέα που δεν έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε στην Ελλάδα και ποσω μάλλον στο ποδόσφαιρο, προχωράει ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες έκαναν γνωστό πως από σήμερα δημιουργούν τα δικά τους podcast, στα οποία φυσικά θα συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο επεισόδιο ο Χουάν Μουνάφο μιλάει για την καριέρα του.

Την πορεία του από την Αργεντινή ως και την Ελλάδα, τα όσα έχει ζήσει μέσα από το ποδόσφαιρο. Μιλάει για τις αξέχαστες στιγμές του, λέγοντας πως η εκτός έδρας αναμέτρηση του Αστέρα επί της Μακάμπι του έχει μείνει αξέχαστη, αφού το τελευταίο εικοσάλεπτο που οι Αρκάδες δέχτηκαν τρομερή πίεση, τα πόδια τους ήταν βαριά, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα και να πάρουν την πρόκριση στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ευχήθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να βρουν μια ομάδα σαν τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία είναι κάτι σαν οικογένεια για τον ίδιο.


«Ο Αστέρας Τρίπολης εγκαινιάζει τη νέα στήλη με τα PODCASTS των ποδοσφαιριστών του. Πρώτος καλεσμένος ο Juan Manuel Munafo. Ακούστε την ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία του ποδοσφαιριστή μας και βρείτε μας στο Spotify με την ονομασία Asteras Tripolis FC.»




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Κατάφερε να μείνει αήττητος και… πίσω από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Έχουν ευθύνες και οι παίκτες»

Λιούμπισιτς: «Πίστευα ότι θα πάρω άλλο τρόπαιο σήμερα σπίτι»

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο»

Κετσετζόγλου: «Έχασε ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να πάρει εύκολα, αλλά είναι στο καλύτερο σημείο της ιστορίας της η ΑΕΚ»

Βόλος: Πρότεινε καινούργιο σύστημα διεξαγωγής playoffs - playouts και πριμ από τη νέα σεζόν!

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας – Το πρόγραμμα της «Ένωσης»

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ διόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο τις ανορθογραφίες του Ολυμπιακού»

Αθανασίου: Κυρίως πνευματικό παρά αγωνιστικό το θέμα του Παναθηναϊκού - Να κόψουν το λαιμό τους και να πάρουν το Κύπελλο

Καρυπίδης: «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Τσορμπατζόγλου: «Έπρεπε να δώσει τον τίτλο στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός Θεός-MVP ο Λουτσέσκου»