Ο Χούγκο Γιορίς μιλώντας για τον προημιτελικό της Γαλλίας με την Αγγλία στο Μουντιάλ σχολίασε την κριτική που του ασκείται ως ο «αδύναμος» κρίκος των «τρικολόρ», αναφέροντας πως οι Άγγλοι θα πάρουν την απάντηση τους στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος τερματοφύλακας της Τότεναμ δήλωσε:

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτό που συμβαίνει στο χορτάρι και μάλλον το ξεχνάμε. Δε χρειάζομαι εξωαγωνιστικά κίνητρα όταν βρίσκομαι στον προημιτελικό ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχουν την γνώμη τους και θα πάρουν την απάντηση τους στο γήπεδο. Εγώ δεν είμαι κριτής, αυτό είναι δικό σας κομμάτι (εννοεί τους δημοσιογράφους). Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παραμένεις αφοσιωμένος στο παιχνίδι... Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο μιας διοργάνωσης οφείλεις να φτάσεις στα όρια της τελειότητας προκειμένου να μην βάλεις την ομάδα σου σε δύσκολη θέση».



Η αγγλική «Telegraph» προ ημερών με φόντο την αναμέτρηση για τους «8» της διοργάνωσης παρουσιάσε τον Γιορίς ως το αδύναμο σημείο της Γαλλίας, σχολιάζοντας πως πρέπει οι παίκτες του Σάουθγκέιτ να εκμεταλλευτούν αυτή τη συνθήκη στην επερχόμενη αναμέτρηση αυτό το Σάββατο (10/12 21:00).

Ο αρχηγός της ομάδας του Ντεσάμπ έχει κάτσει τρείς φορές κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του στο Μουντιάλ του Κατάρ, έχοντας δεχθεί τρία τέρματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018.






Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube