Δημοσιεύματα από την Κροατία κάνουν λόγο για μετακίνηση περισσότερων από 40.000 Αργεντινών που ταξιδεύουν στο Κατάρ για τον ημιτελικό με την Κροατία αυτή την Τρίτη (13/12 21:00), με φόντο τον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Κροατικό μέσο αρκετοί είναι αυτοί που έκαναν οικονομίες... τετραετίας προκειμένου να δουν από κοντά το «last dance» του Λιονέλ Μέσι με την ομάδα της «αλμπισελέστε» στον ταξίδι του για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Οι Κροάτες επικαλούμενοι τοπικές πηγές στη Λατινική Αμερική κάνουν λόγο για ανταλλαγή των πέσος από τους ντόπιους με δολάρια πριν φτάσουν στην Αραβική Χερσόνησο, προκειμένου να πετύχουν την καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία πηγαίνοντας στο Κατάρ, όπου ο πληθωρισμός φτάνει στα επίπεδα του 76,6%.

Στο στάδιο «Λουσαΐλ» χωρητικότητας 80.000 θεατών που θα διεξαχθεί ο ημιτελικός απέναντι στην ομάδα του Λούκα Μόντριτς, θα έχει ατμόσφαιρα ομάδας που αγωνίζεται εντός έδρας πράγμα που λίγο-πολύ έχουμε δει επανειλημμένως στους αγώνες της Αργεντινής.



Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι τέσσερις νέοι κανονισμοί που θα έχουν ισχύ από το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Τραμπ για συμμετοχή εθνικής Ιράν στο Μουντιάλ: «Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να έρθουν, για την ασφάλειά τους»

Αποσύρει τη συμμετοχή του από το Μουντιάλ το Ιράν!

Ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα του Μεξικό ενδέχεται να δώσει στον Οτσόα το… 6ο Μουντιάλ!

Ξανά στην εθνική Ρουμανίας ο Μαρίν για το… Final 4 για το Μουντιάλ

Σέινμπαουμ για Μουντιάλ: «Εγγυημένη η ασφάλεια» – Στο τραπέζι με FIFA τα μέτρα προστασίας

«Vinicius Law» στο Μουντιάλ: Αλλαγές στο VAR και αυστηρές ποινές για κάλυψη στόματος

Το Ιράν απειλεί με αποχώρηση από το Μουντιάλ λόγω των βομβαρδισμών από ΗΠΑ και Ισραήλ!

Μουντιάλ 2026: Έλεγχος σε ασφάλεια και μετακινήσεις στο Μεξικό μετά από επαφή Σέινμπαουμ-Ινφαντίνο

Στον… αέρα οι επτά αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Μασαχουσέτη λόγω κόστους!