Ακόμη κι ένας από τους πρωταγωνιστές του θριάμβου της Εθνικής Νέων, ο Βασίλης Μουράτος, ήταν αποσβολωμένος από το επίτευγμα της ελληνικής ομάδας να επιστρέψει από το -15 και να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λιθουανία και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά.

«Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι πετύχαμε. Αυτή η γενιά έχει κάνει θαύματα, είναι μια παρέα, ενωμένη και στα δύσκολα παραμένει μια γροθιά. Η Εθνική δεν είναι για να αποδείξουμε πράγματα. Ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα. Αφήσαμε πίσω μας το κακό χθεσινό παιχνίδι και προσπαθήσαμε να περάσουμε στους τέσσερις. Ίσως επειδή είναι για τους περισσότερους από μας το τελευταίο καλοκαίρι με τις μικρές εθνικές ομάδες, ίσως να λειτούργησε λίγο το αίσθημα της επιβίωσης και δώσαμε πάνω από το 100%», τόνισε ο 20χρονος γκαρντ.

Παράλληλα έβγαλε το καπέλο στον Αντώνη Κόνιαρη και αναφέρθηκε στον αντίπαλο του Σαββάτου, την κάτοχο του τίτλου Ισπανία. «Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια και διπλά στον Αντώνη Κόνιαρη, γιατί είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλά και έχει δείξει χαρακτήρα. Την Ισπανία θα τη σκεφτούμε από αύριο, προσπαθούμε ακόμη να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη σήμερα. Αύριο είναι μια καινούρια μέρα, η Ισπανία είναι ένας καινούριος αντίπαλος και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να είμαστε έτοιμοι σε δύο μέρες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαλάτος στη «Δίκη»: «Ντροπή να μιλάει το κράτος για αυτοδιοίκητο στην ΕΟΚ»

Αποκάλυψη στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: Και αγώνας της Α1 Γυναικών στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Ολυμπιακός: «Πυρά» σε Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό με διπλή καταγγελία σε Euroleague και ΕΣΑΚΕ!

Οι δύο λόγοι που οδήγησαν στον κατ' οίκον περιορισμό της Τσαρούχα

Basketgate: Τι σημαίνει στην πράξη το «βραχιολάκι» για Τσαρούχα και Πηλοΐδη

Basketgate: Πόσο θα διαρκέσουν η προφυλάκιση και ο κατ' οίκον περιορισμός των έξι;

Δικηγόρος Τσαρούχα: «Κατασχέθηκαν οι επετειακές φανέλες συγκεκριμένης ομάδας από το σπίτι της και αυτό με προβληματίζει»

Δικηγόρος Κορομηλά: «Δύο καταθέσεις οδήγησαν σε τέσσερις προφυλακίσεις - Μη αναστρέψιμη η ζημιά που του κάνουν»

Γιαννακόπουλος: «Μου επιδόθηκαν δύο καταγγελίες από τον Ολυμπιακό - Όσοι υπερασπιζόσασταν δεν δυσφήμησαν το μπάσκετ;»

Δικηγόρος Πηλοΐδη: «Ελλιπές το κατηγορητήριο - Νομικές ενέργειες κατά Τσάπα και της διάταξης για την προστασία του»