Η UEFA έκρινε όχι ιδανική αλλά επαρκή για να παιχτεί ποδόσφαιρο την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Ροστόφ, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αμφιβολίες εν όψει του αυριανού αγώνα της Μαν. Γιουνάιτεντ για τους «16» του Europa League.



«Στα προηγούμενα παιχνίδια της Ροστόφ το γήπεδο ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση, γι’ αυτό και εξεπλάγην με την εικόνα που συναντήσαμε σήμερα. Ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα παίξουμε εδώ αύριο. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, αλλά και πάλι δεν μπορώ να το κατανοήσω πως θα αγωνιστούμε σε αυτό το γήπεδο. Αν μπορείς να το πεις γήπεδο αυτό το πράγμα…», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.



«Ειλικρινά δεν ξέρω ποιους παίκτες να χρησιμοποιήσω για να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες. Το γήπεδο μοιάζει με αυτό που συναντήσαμε στην Κίνα με τη Μαν. Σίτι, όταν και αποφασίσαμε να μην αγωνιστούμε. Φαίνεται όμως πως τώρα πρέπει να παίξουμε», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube