Συνήθως δεν είναι καλό να σε πιάνει στο στόμα του. Η αναφορά ωστόσο που έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο στον Ολυμπιακό δεν ήταν για κακό.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, ο «εκλεκτός» αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην κριτική που δέχεται η ομάδα του -όχι για την αποτελεσματικότητα, αλλά για το θέαμα που προσφέρει.

Στο πλαίσιο λοιπόν της προσπάθειας να δείξει ότι είναι δύσκολο να μένεις στην κορυφή της βαθμολογίας σε μια χώρα όπως η Αγγλία, έφερε ως αντι-παράδειγμα άλλες χώρες και ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και οι «ερυθρόλευκοι».

Πιο συγκεκριμένα απάντησε: «Από κάθε άποψη η Τσέλσι κρίνεται πολύ δυνατή. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας από την πρώτη αγωνιστική και αυτό στο μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις.

Υπάρχουν χώρες όπου είναι συνηθισμένη η κυριαρχία μιας ομάδας, όπως η Μπάγερν, η Σέλτικ, η Βασιλεία και ο Ολυμπιακός. Χώρες όπου η κυριαρχία συνεχίζεται για χρόνια. Δε νομίζω ότι αυτή η χώρα (σ.σ. η Αγγλία) είναι ένα καλό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube