Η Μάντσεστερ Γιονάιτεντ χρειάστηκε ένα γκολ του Ράσφορντ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, για να κάμψει την αντίσταση της Μπόρνμουθ και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε, μετά το τέλος της αναμέτρησης, απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, τονίζοντας πως αισθάνθηκε πως ήταν ο τυχερότερος προπονητής του πρωταθλήματος.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο στο «BT Sports», μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Αμυντικά ήμασταν απαίσιοι. Τελείως απαίσιοι. Και όταν λέω αμυντικά, δεν εννοώ μόνο την άμυνά μας, αλλά ολόκληρη την ομάδα. Στο ημίχρονο αισθανόμουν o πιο τυχερός προπονητής της Premier League, διότι το παιχνίδι ήταν 1-1 αλλά θα έπρεπε να είναι 5-2 ή 6-2, ήμασταν πολύ τυχεροί, διότι ήμασταν πολύ κακοί. Δεν πιέσαμε καθόλου και δεν βγάλαμε στο γήπεδο την δουλειά που κάναμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα στην προπόνηση. Νιώθω πως όσοι είδαν το παιχνίδι δεν θα μπορούν να πιστέψουν πόσο πολύ δουλέψαμε την περασμένη εβδομάδα», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφικό. Το δεύτερο, ήταν ακριβώς το αντίθετο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν πιο επιθετικοί και είχαμε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας. Αξίζαμε το γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις».

Σχετικά με το τι είπε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας: «Είχα μερικά σκληρά λόγια να πω στο ημίχρονο, αλλά παρέμεινα ήρεμος. Είχα θετική σκέψη και είπα στους παίκτες μου πως ήταν αδύνατο να παίξουμε χειρότερα απ’ ότι στο πρώτο μέρος και τελικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν, προφανώς, πολύ καλύτεροι. Αποδώσαμε πολύ καλύτερα σαν ομάδα».

Για το τι έφταιξε για την άσχημη εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Ο βοηθός μου μου είπε πως οι παίκτες μου είχαν την καλύτερη προθέρμανση της σεζόν. Όλοι ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, με μεγάλη ένταση. Η προετοιμασία μας ήταν επίσης πολύ καλή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο άσχημα ξεκινήσαμε στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube