Στο γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να την βοηθήσει να φτάσει στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος, στάθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα της Τσέλσι με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

«Πιστεύω πως η Λίβερπουλ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Και αυτό γιατί είναι καλοί, όπως και ο Μπρένταν. Επίσης έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν, καθώς δεν συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Η Λίβερπουλ είναι σε διακοπές για μία σεζόν. Μία εβδομάδα να προετοιμαστεί για ένα παιχνίδι, να παίξει το παιχνίδι και μία ακόμα εβδομάδα να προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα απίστευτο πλεονέκτημα», πρόσθεσε ο τεχνικός της Τσέλσι.

«Οι παίκτες μου θα παίξουν 60 παιχνίδια, ενώ της Λίβερπουλ 40. Είναι μεγάλη η διαφορά. Όταν έχεις ποιότητα, φιλοδοξία, αλλά και αυτό το πλεονέκτημα, τότε ναι, μπορούν», συμπλήρωσε ο 50χρονος.

Μιλώντας γενικότερα για την Πρέμιερ Λιγκ, ανέφερε: «Αυτήν την στιγμή, όλοι είναι εδώ. Η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Σίτι, στους τέσσερις πρώτους. Αυτή την σεζόν η πίεση δεν θα είναι μόνο για τον τίτλο, αλλά και για τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Νομίζω πως θα είναι δύσκολα».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σούπερ απόδραση της Γιουνάιτεντ από το «Στάμφορντ Μπριτζ», έμεινε να… μετρά δοκάρια η Τσέλσι!

Έμοιαζε ηφαίστειο έτοιμο να ξυπνήσει η Τότεναμ, αλλά «κοιμήθηκε» πάλι!

Το αρνητικό ρεκόρ του ενός ημερολογιακού έτους δίχως νίκη στην Αγγλία, έχει νέο κάτοχο!

Πάγωσε το St. James's Park και βλέπει Ευρώπη η Μπόρνμουθ - Νίκη παραμονής για τη Λιντς

Νέα οδυνηρή ήττα για τη Λέστερ και ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό από την Championship!

Η Φούλαμ κράτησε την Μπρέντφορντ στο μηδέν χάρη στον ήρωα, Λένο!

Ο Φριμπόνγκ χρησιμοποίησε ατάκα του Γιάννη όταν ρωτήθηκε αν είναι αποτυχημένη η σεζόν της Λίβερπουλ

Πάλμερ: «Δεν πάω πουθενά - γελάω με όσα γράφονται»

Premier League-33η αγωνιστική: Ντέρμπι κορυφής που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα - Ματσάρες σε Λονδίνο και Λίβερπουλ

Ιστορική βραδιά για την Κόβεντρι: Επέστρεψε στην Premier League μετά από 25 χρόνια αναμονής!