Αναλυτικά, ο 30χρονος γκαρντ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Η αναμέτρηση με τον Άρη BC για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League για εμάς ήταν κάτι δυσάρεστο.

Οι συμπαίκτες μου κι εγώ, δείξαμε ό,τι έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε στη νίκη μέσα στην έδρα μας, όμως κάποιες λάθος επιλογές σε άμυνα και επίθεση μας στοίχισαν και γνωρίσαμε τη δεύτερη σερί ήττα στο «σπίτι» μας.

Με αυτό το αποτέλεσμα ήρθαμε αντιμέτωποι με αρκετές συνέπειες. Η ομάδα μου έμεινε στο 1-5 και πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ήταν και το τελευταίο ματς του κ. Λίνου Γαβριήλ στον πάγκο μας. Ως αρχηγός τον αποχαιρετώ και του εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα του, αλλά και στη ζωή του.

Εμείς ως ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, με το νέο τεχνικό στον πάγκο μας, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε παρακάτω στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, εκεί όπου μας περιμένει μία σκληρή «μάχη» μέσα στην έδρα του Περιστερίου.

Οι παίκτες του κ. Πεδουλάκη είναι ικανοί για πολλά πράγματα φέτος, και ως ομάδα καλούμαστε να υπερβάλλουμε εαυτό για να «σβήσουμε» σιγά - σιγά τα αποτελέσματα που μας πήγαν μερικά «βήματα» πίσω.

Οι στόχοι δεν αλλάζουν, το κλίμα παραμένει εξαιρετικό στα αποδυτήρια και η υπόσχεση είναι μία, θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για τη νίκη, μη κοιτώντας τα ονόματα των αντιπάλων μας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για Κρις Τζόουνς, ξεκάθαρο όχι του Ερυθρού Αστέρα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: Μήνυμα στον ιδιοκτήτη του Άρη και αιχμές για τους Αγγελόπουλους και το σκάνδαλο στο μπάσκετ

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν κανονικά οι Γουίλιαμς και Νόλεϊ, εκτός ο Σκορδίλης