Χαρούμενος στο νέο του περιβάλλον μετά τη συμφωνία του με την Ντουμπάι BC δήλωσε στη Marca ο Τζάναν Μούσα.

«Πιστεύω ότι το Ντουμπάι έχει ένα λαμπρό μέλλον. Έχει μια πόλη πίσω μας που είναι ένα θέαμα. Έχουμε πολύ καλούς ανθρώπους στην ομάδα. Έχουμε ένα καλό γήπεδο. Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε στην Ευρωλίγκα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα για να βελτιωθούμε. Ξέρουμε ότι η πρώτη σεζόν δεν θα είναι εύκολη, αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαστε ικανοί να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα», ανέφερε.

Όσο για το αν έχει διάθεση εκδίκησης απέναντι στη Ρεάλ: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η οικογένειά μου. Μέχρι το τέλος της καριέρας μου, θα είναι ένα μέρος όπου πέρασα τρία φανταστικά χρόνια. Είναι μια σπουδαία ομάδα που μου χάρισε τίτλους στην Ευρωλίγκα, την ACB, το Super Cup και το Copa del Rey. Ήταν τρία πολύ καλά χρόνια και είμαι ευγνώμων στη Ρεάλ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να παίξω μαζί της», τόνισε.

Ερωτηθείς αν θα επέστρεφε να παίξει στην Ισπανία, ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι στο Ντουμπάι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στη ζωή. Είναι κάτι που αφορά την καριέρα και μπορεί να αλλάξει αύριο. Είμαι στο Ντουμπάι και είμαι πολύ χαρούμενος. Γιατί να μην ολοκληρώσω την καριέρα μου εδώ; Είμαι 100% συγκεντρωμένος στο να βρίσκομαι εδώ τώρα. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ».

Τέλος, για τις βλέψεις της Ντουμπάι BC στην Ευρωλίγκα είπε: «Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε στην πρώτη μας σεζόν και γνωρίζουμε ότι η Ευρωλίγκα είναι η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο. Είναι δύσκολο, αλλά θα δουλεύουμε κάθε μέρα. Και γιατί όχι; Αν έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στα playoffs ή στο Final Four, θα τα καταφέρουμε, αλλά σιγά-σιγά, μέρα με τη μέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στα παρκέ μετά από έναν χρόνο για τον Χουάν Νούνιεθ της Μπαρτσελόνα!

Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Στη Βίρτους Μπολόνια μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ντος Σάντος

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ντος Σάντος που κλείνει στη Βίρτους Μπολόνια!

Στη Ρετζιάνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Πρίφτης!

Αβέβαιο το μέλλον του Τόμπσον στη Βαλένθια - Ματιές της Αρμάνι για τον 30χρονο γκαρντ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!