Ένα event με ξεχωριστή σημασία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της OPAP Arena.

Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναiκή» συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του Ζωγράφειου Λυκείου Κωνσταντινούπολης.

Στο πλαίσιο της προσφέρθηκε δωρεάν επίσημη ξενάγηση από την Γενική Διευθύντρια του Μουσείου, Έφη Μαυροπούλου, ενώ ακολούθησε φιλικό γεύμα στο εστιατόριο «Βυζαντινό».

Εκεί παρευρέθηκε ο Διευθυντής του Ζωγράφειου Λυκείου Κωνσταντινούπολης Γιάννης Δερμιτζόγλου, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης.

Την εκδήλωση συνόδευσε μουσικά η Ευανθία Ρεμπούτσικα, που είναι γνωστή για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά της, ενώ είχε βάλει τη σφραγίδα της και στις ταινίες του Τάσου Μπουλμέτη, «Πολίτικη Κουζίνα» και «1968».





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες στο Ηρακλής-Λεβαδειακός

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης Kifisia Tutu Deals - Παναιτωλικός

Σάλιακας: «Αυτό το ντέρμπι μπορεί να δώσει ψυχολογία - Πρέπει να έχουμε πάθος, θέληση, συγκέντρωση»

Πράσινο το ντέρμπι των νέων - Νίκη 2-0 του Παναθηναϊκού στο Ρέντη!

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς απέδειξε ότι μπορεί να μεγαλώσει το ροτέισον της ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ποιο παιχνίδι πρέπει να είναι οδηγός για τον Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι»

Αθανασίου: «Οι πράσινοι πάνε μόνο για τη νίκη - Ο Νίστρουπ θα κρίνει για τον Λιβάι Γκαρσία»

Κάνγκουα στον ΣΚΑΪ: «Ανυπομονούμε όλοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Με κέρδισε το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού»

Αποστολάκης στους 94,6: «Έτοιμος για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Να μην κρίνουμε βιαστικά τον Ιμανόλ»

Παγκάκης: «Θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός - Τα δύο ερωτήματα για την 11άδα»

TAGS: A.E.K.