Την ώρα που επικρατεί αγωνία για την κατάσταση του Μάρκους Μπεργκ και όλα συνηγορούν πως δεν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ρομπέρτο Μούτσι δήλωσε πως ο Σουηδός φορ δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό, αναπτερώνοντας (;) τις ελπίδες συμμετοχής του παίκτη, στον αγώνα του Φαλήρου.

Για το τι πήγε στραβά για την ομάδα: «Έλεγα ότι δεχθήκαμε γκολ από τα 35 μέτρα, στο δεύτερο ίσως και να υπήρχε οφσάιντ. Η δική μας ομάδα είχε πολύ καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα».

Για την απόφαση να αγωνιστεί ο Μπεργκ παρά τις ενοχλήσεις: «Ρωτήσαμε τον Μάρκους πως αισθανότανε και μας είπε ότι μπορεί να παίξει. Ο Μάρκους είναι ένας παίκτης – μαχητής που θέλει πάντα να παλεύει».

Για την κατάσταση του Μπεργκ: «Δεν έχει κάτι σημαντικό»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Football Meets Data: Ακλόνητο φαβορί για Top 8 ο Ολυμπιακός-Στο όριο για Top 24 o ΟΦΗ

Κόντης: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας που έχω δει - Τα παιδιά δεν σταματούν να με εκπλήσσουν»

Πούγγουρας: «Η καλύτερή μας εμφάνιση, μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Φούντας: «Σημαντική νίκη σε ένα απαράδεκτο γήπεδο, δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Αποθέωση για τον Μπούση στο Βουκουρέστι - «Να κάνουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα περήφανη»

«ΟΦΗ που δαγκώνει με δηλητήριο ικανό να νικήσει κάθε αντίπαλο»: Το σχόλιο Σουργιά για το σπουδαίο διπλό των Κρητικών!

Κόντης: «Τεράστιο αποτέλεσμα - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

«Τι βραδιά και αυτή για τον ΟΦΗ»: Η εκρηκτική περιγραφή του Μάνου Σουργιά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το μεγάλο διπλό!

Τα highlights από τη σπουδαία νίκη του ΟΦΗ κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά

Συνεχίζει απόλυτη η Μπενφίκα - Άνετο διπλό για Γιουβέντους - Σούπερ ανατροπή στις καθυστερήσεις για Τορένσε!