Σαφείς αιχμές για τον Εργοτέλη, με αφορμή το θέμα της Πόπης Κωνσταντοπούλου, άφησε ο Γιώργος Μπαντής.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ στηλίτευσε τον τρόπο που χειρίστηκε η κρητική ομάδα το θέμα του τραυματισμού της παίκτριας (η οποία είχε μιλήσει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, δηλώνοντας πρακτικά ανασφάλιστη).

Η σχετική ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

«Εσείς εκεί στον ΓΣ Εργοτέλη, αν αντί του χρόνου που ξοδέψατε τελευταία, μέσω ανακοινώσεων και όχι μόνο, με σκοπό να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, είχατε ασχοληθεί πραγματικά με την ποδοσφαιρίστριά σας Πόπη Κωνσταντοπούλου, τώρα το πρόβλημά που ακόμη την κυνηγάει θα είχε ήδη λυθεί!

ΥΓ. Όσο για τον ΠΣΑΠΠ που κάποιοι τόλμησαν να βάλουν στο στόμα τους θα πω μόνο πως έχει ήδη εξοφλήσει από τα ταμείο του και για τους επόμενους 6 μήνες το κέντρο αποκατάστασης που θα χρειαστεί σε καθημερινή βάση η Πόπη, ώστε τουλάχιστον να μπορέσει να περπατήσει ξανά».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας