Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα, καθώς μετά από 10-11 μήνες κοινής πορείας, οι δυο τενίστες αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην σχέση τους.

Μια απόφαση που γνωστοποίησε η Ισπανίδα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram, εκφράζοντας την αγάπη της για τον Έλληνα άσο.

Μάλιστα, η 26χρονη τενίστρια που λόγω τραυματισμών το τελευταίο χρόνο έχει υποχωρήσει στο Νο. 126 της Παγκόσμιας κατάταξης, έδωσε συνέντευξη στο «tennis.com», μιλώντας τόσο για την σχέση της με τον Στέφανο, όσο και για την απόφασή τους.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, ίσως να έφταιξε η λάθος στιγμή, ενώ, άφησε και ένα... παραθυράκι ανοικτό για το μέλλον τους!

Τα όσα ανέφερε η Πάολα Μπαντόσα:

«Όταν ήμασταν καλά, η σχέση μας ήταν υπέροχη. Σε άλλες στιγμές, έχουμε τις καριέρες μας, τα δικά μας πράγματα και μερικές φορές είναι καλύτερα να χωρίζεις. Μου θυμίζει πολύ την ιστορία της Μαρία (Σαράποβα) και του Γκριγκόρ (Ντιμιτρόφ), που γνωρίζεις τον σωστό άνθρωπο, αλλά ίσως τη λάθος στιγμή. Είναι κάπως έτσι. Δεν είναι εύκολο που από την αρχή η σχέση ήταν τόσο δημόσια. Είναι σαν να πρέπει να την τελειώσεις με τον ίδιο τρόπο.

Έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Είναι υπέροχος άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα. Ξέρω ότι ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Έχω μεγάλη στήριξη από όλους, την οικογένειά μου, την ομάδα μου, τους φίλους μου.’ Έχω στήριξη ακόμα και τη δική του ομάδα και οικογένεια. Όλοι μας στηρίζουν. Στην τελική, δεν συνέβη κάτι κακό, έτσι είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα βλεπόμαστε στο tour και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελένη Τσολάκη: Η φωτό που ανακάλυψε στο πατρικό και αναρωτήθηκε τι σκεφτόταν όταν έκανε αυτό το μαλλί

Σοφία Καρβέλα: «Αυτή είμαι εγώ πριν ο κόσμος φροντίσει να μου δείξει ότι ήμουν πολύ παχουλή και πολύ συνηθισμένη»

Δανάη Μπάρκα: Δεν πάει το μυαλό σας τι αγόρασε κι είναι ενθουσιασμένη (δεν έχει σχέση με τον γάμο)

Παναγιώταρου: Ταϊζει ένα μωρό καμηλοπάρδαλη με μπιμπερό στην πιο memorable στιγμή της στην Κένυα

Πηνελόπη Πλάκα: Δείτε με ποια ελληνικά νησιά συνέκρινε τη Ζανζιβάρη και μας άφησε άφωνους

Πετρούνιας-Μιλλούση: Αγωνία και συγκίνηση στον πρώτο αγώνα της κόρης τους Σοφίας

Αλεξάνδρα Νίκα: Οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους ξεκίνησαν

Αθηνά Οικονομάκου: Στο ατελιέ της Κριθαριώτη για την πρόβα νυφικού της!

Σιμώνη Χριστοδούλου: Η θυελλώδης σχέση της με τον σύζυγό της Αντρέα Γεωργίου, η βάφτιση και το όνομα της κόρης τους

Ελένη Μενεγάκη: Από την Ισπανία στέλνει ένα μήνυμα μέσω των στίχων των Gipsy Kings