Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 95-71 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (30/12), φτάνοντας τις δέκα διαδοχικές νίκες επί του «αιωνίου» αντιπάλου!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Χρήστος Μπαφές, σχολίασε την ιστορική αυτή νίκη του συλλόγου, αναφερόμενος με ένα... ρομαντικό μήνυμα στους φιλάθλους και τη σχέση που θα πρέπει να έχουν με την ομάδα και τους παίκτες.


«Να τους αγαπάτε μωρέ. Δεν έχουν ζητήσει ποτέ τίποτα και δίνουν πάντα ό,τι καλύτερο έχουν. Μπορεί κάποιες φορές να πετυχαίνουν και κάποιες όχι αλλά το κάνουν όλοι μαζί και είναι πάντα ταπεινοί. Συνεχίζουμε…», ανέφερε στο μήνυμά του ο Χρήστος Μπαφές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέσπασμα χαράς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: Λεσόρ και Όσμαν αποθεώθηκαν από την ομάδα

«Ο Λεσόρ θύμισε τον παίκτη που είχε συνηθίσει να βλέπει ο κόσμος»: Το σχόλιο Πετρίδη μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις

Η επιστροφή Λεσόρ και οι καυτοί Οσμάν-Ναν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζάλγκιρις

Αταμάν: «Δεν με νοιάζει αν κάποιοι λένε να φύγω - Τις γροθιές μου θα τις δείτε ξανά όταν κερδίσουμε τον τίτλο»!

Όσμαν: «Ο τρόπος που παίξαμε σήμερα με κάνει πολύ περήφανο - Ο Λεσόρ είναι η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας»

Μασιούλις: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη - Τον αφήσαμε να βάλει εύκολους πόντους»

Αταμάν: «Ο Λεσόρ μας έδωσε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, νιώθουμε πιο άνετα με εκείνον στο παρκέ»

Λεσόρ: «Δεν ήθελα να κάνω τον ήρωα, μόνο να βοηθήσω - Δεν θα ξεχάσω ποτέ το καλωσόρισμα των φίλων του Παναθηναϊκού»

Όσα έκανε ο Λεσόρ κόντρα στη Ζάλγκιρις στην επιστροφή του στη δράση

Βαθμολογία: Παναθηναϊκός για εξάδα, έπιασε πεντάδα ομάδων και συνεχίζει - Το πρόγραμμά του μέχρι το φινάλε