Δηλώσεις για τη μάχη της 2η θέσης του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βοσνία έκανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μιλώντας σε βοσνιακά Μέσα, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ στάθηκε στο ότι στην Ελλάδα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τη μάχη της ομάδας του Μπασντάρεβιτς με το Βέλγιο σε σχέση με τον αγώνα της «γαλανόλευκης» απέναντι στην Κύπρο.

«Εδώ στην Ελλάδα όλοι μιλάνε για το ματς της Βοσνίας με το Βέλγιο και κάθε μέρα κάνουν και διαφορετικό ρεπορτάζ. Δίνουν περισσότερο προσοχή στο παιχνίδι μας με το Βέλγιο και ξεχνάνε αυτά της Ελλάδας. Έχουν ακόμα δύο ματς και πρέπει να κερδίσουν αλλά το μόνο που ελπίζουν είναι το Βέλγιο να τους βοηθήσει (παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι στο Σεράγεβο). Πιστεύω πως οι σκέψεις των Ελλήνων είναι στο δικό μας ματς γιατί μετά την ήττα τους από τους Βέλγους ξεκίνησαν τους υπολογισμούς για να ελπίζουν πως θα προκριθούν αυτοί.

Εγώ πιστεύω στον Μπασντάρεβιτς και ξέρω ότι θα κάνει τα πάντα για να διώξει την πίεση από τους παίκτες. Θα έχουν την στήριξη του κόσμο και για να πετύχουν τον στόχο τους θα πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους και ότι μπορούν να κερδίσουν. Να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό», είπε μεταξύ άλλων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.