Τι κι αν ήταν… μόνη; Η Μπάγερν υπενθύμισε πως και φέτος είναι πολύ αξιόμαχη νικώντας με 83-71 την Εφές στη Μόναχο, παρά τις άδειες κερκίδες στο Audi Dome λόγω των μέτρων στη Βαυαρία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, που έφτασε στο 7-7 και προσπέρασε τους πρωταθλητές Ευρώπης (6-8), είχε σε σπουδαία μέρα την τριάδα των Λούτσιτς (18π., 11 ριμπ., 4 ασίστ), Τόμας (18π., 5 ριμπ., 3 ασίστ) και Τόμας (17π.). Οι Μπομπουά και Λάρκιν είχαν από 18 για την Εφές, που με τη δεύτερη σερί ήττα της παραμένει σταθερά εκτός οκτάδας.

Το ματς

Η πρώτη περίοδος ανήκε στον Ρούμπιτ, που με 10 πόντους και 5/5 δίποντα οδήγησε την Μπάγερν σε προβάδισμα που έφτασε μέχρι και το +5 (23-18). Οι γηπεδούχοι έφτασαν και στο 29-23 στις αρχές της δεύτερης περιόδου, όταν όμως Λάρκιν και Μίσιτς άρχισαν να παίρνουν μπρος φέρνοντας την Εφές μπροστά με ένα 7-0 (29-30). Ο Λούτσιτς ανέλαβε δράση και οι Βαυαροί αποσπάστηκαν με οκτώ, 44-36, λίγο πριν το ημίχρονο.



Με καλάθι του Τόμας η Μπάγερν έφτασε και στην πρώτη της διψήφια διαφορά, 49-39, στο πρώτο δίλεπτο της τρίτης περιόδου. Τα τρίποντα του «καυτού» Μπομπουά έφεραν τους πρωταθλητές Ευρώπης και πάλι σε ανατροπή, 59-61. Και πάλι όμως η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι βρήκε τον τρόπο να περάσει μπροστά και να φτάσει στο 73-66 έξι λεπτά πριν το τέλος. Το τάιμ άουτ του Εργκίν Αταμάν δεν συνέφερε την Εφές, που με κακές επιλογές αδυνατούσε να πλησιάσει και βρέθηκε ξανά στο -10, 77-67, με το καλάθι του Τόμας με τρία λεπτά να απομένουν. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους έξι, 77-71, αλλά με κρυφό όπλο τον Γιάραμαζ η Μπάγερν «καθάρισε» το παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 27-23, 44-38, 66-64,

Δείτε εδώ τη στατιστική του αγώνα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σλούκας: «Αντιδράσαμε με μια πειστική νίκη, βήμα για Σαμοντούροφ, Τολιόπουλο η εμφάνιση»

«Ασταμάτητος Τολιόπουλος, ο Παναθηναϊκός κερδίζει λίγη από τη χαμένη αυτοπεποίθηση»: Το σχόλιο Πετρίδη από το ΟΑΚΑ

Κάτας: «Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα»

Έβαλε στα καλάθια την Αρμάνι και μπήκε πεντάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Επιστροφή στις νίκες για τη Βαλένθια με άνεση την Παρί

Αταμάν: «Ξέρω ότι έχω τη στήριξη των πραγματικών φίλων του Παναθηναϊκού, που θυμούνται τα χρόνια πριν έρθω»

Πέρασε από το Μόναχο και θυμήθηκε τη... γεύση της νίκης μετά από 1,5 μήνα η Παρτίζαν!

Γκαλμπιάτι: «Έπαιξε κυριαρχικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, δεν ήμασταν στο επίπεδό του»

Αταμάν: «Τολιόπουλος και Σαμοντούροφ έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τη Euroleague, τους υπολογίζουμε από εδώ και πέρα»!

Η Μπαρτσελόνα λύγισε την Dubai BC σε ματς-θρίλερ με «καυτό» Μπριθουέλα!