«Αιχμές» κατά της γερμανικής λίγκας άφησε ο Αντρέα Τρινκιέρι, με αφορμή το πρόγραμμα της Μπάγερν.

Οι Βαυαροί ετοιμάζονται για την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία τους σε playoffs Ευρωλίγκας απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, με τη σειρά να ξεκινά στις 20 Απριλίου.

Ωστόσο, στις 25 του μήνα η ομάδα του Μονάχου είναι προγραμματισμένο να δώσει το ντέρμπι στο πρωτάθλημα με την Άλμπα Βερολίνου, ενώ στις 24/4 θα διεξαχθεί το δεύτερο ματς με τους Ιταλούς και στις 28/4 το τρίτο.

«Οπουδήποτε αλλού, η ομάδα που παίζει στα playoffs της Ευρωλίγκας είναι πρέσβειρα. Για τη λίγκα, τη χώρα, τους γηγενείς παίκτες. Εμείς δεν ήμαστε πρέσβεις, ούτε τίποτα! Αλλά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, όπως πάντα. Αυτό σημαίνει πως θα νικήσουμε; Δεν το ξέρω. Αλλά, θα προσπαθήσουμε σκληρά», ήταν τα λόγια του κόουτς των Βαυαρών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»