Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει μείνει χωρίς δουλειά και οι ομάδες που φέρονται να τον έχουν στο στοχαστρό τους συνεχώς αυξάνονται. Σημερινό δημοσίευμα του Skysports αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου η οποία αναζητά προπονητή εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα φέρεται να έχει τοποθετήσει τον πρώην της Τότεναμ ως τον κύριο υποψήφιο.

Δεν έχει γίνει κάποια επαφή μεταξύ ομάδας και της πλευράς του προπονητή αλλά εκτιμάται ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο να συμβεί τις επόμενες ημέρες,

Την ίδια στιγμή το Radio Monte Carlo αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου αλλά και η Μπαρτσελόνα έχουν αποφασίσει να προσεγγίσουν τον Αργεντινό τεχνικό και είναι έτοιμες να κονταροχτυπηθούν για να συμφωνήσουν μαζί του.

Βέβαια στα όσα μετέφεραν ως ρεπορτάζ στον ραδιοφωνικό σταθμό για την περίπτωση του Ποτσετίνο αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο η συμφωνία να κλείσει τώρα αλλά η συνεργασία να ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του