Σάρκα και οστά πήρε η «βόμβα» της Μπάγερν Μονάχου με την απόκτηση του Σπένσερ Ντινγουίντι!

Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έκανε την έκπληξη και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς, με τους οποίους και υπέγραψε το απόγευμα της Πέμπτης (23/10) συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Το τελευταίο 24ωρο το όνομα του πρώην ΝΒΑερ έπαιξε δυνατά για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο έμπειρος άσος προτίμησε να αγωνιστεί στη Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου, εκεί όπου είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει το πρώτο «βιολί» της ομάδας.

Άλλωστε, μετά από έντεκα γεμάτα χρόνια καριέρας στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, ο Ντινγουίντι, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, σκοπεύει να αφήσει το σημάδι του στην Ευρωλίγκα και να δει ξανά την πόρτα του ΝΒΑ να ανοίγει για εκείνον.

Από το 2014, όταν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, ο Ντινγουίντι μέτρησες 13 πόντους, 5,1 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε 27,7 λεπτά κατά μέσο όρο σε 621 παιχνίδια της regular season, ενώ πέρσι έπαιξε σε 79 ματς με τους Μάβερικς, τους 30 ως βασικός, έχοντας 11 πόντους, 4,4 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ σε 27 λεπτά ανά αγώνα.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε μία όμορφη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, η παράδοση που δείχνει… κούπα»

Μερσίν-Αθηναϊκός: Με πίστη για την ανατροπή και τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο η ομάδα του Βύρωνα

Τη Μεγάλη Πέμπτη επιστρέφει από Ισπανία ο ΠΑΟΚ

Η απίθανη εμφάνιση του Ταϊρί, το κρίσιμο τρίποντο του Μέλβιν & τα highlights από την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: «Αυτές οι στιγμές αξίζουν για όλο τον κόσμο και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ»