Βασικό αντικείμενο συζήτησης παραμένει σε Αγγλία και Γερμανία το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν.

Η Τότεναμ δεν δείχνει διατεθειμένη, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, να ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Βρετανού στράικερ, την ώρα που ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ θεωρεί πως ο παίκτης θα… ταιριάξει στους Βαυαρούς και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ακολουθήσει το δρομολόγιο προς τη Βαυαρία.

«Η Μπάγερν ψάχνει για έναν επιθετικό, έναν παίκτη όπως ο Λεβαντόφσκι», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος μέσος και συνέχισε: «Ο Τσούπο-Μότινγκ δεν είναι αρκετά καλός για την Μπάγερν Μονάχου και μοιάζει περισσότερο ως δεύτερη λύση, αλλά εκτιμώ πως θα ήθελαν σίγουρα να τον αποκτήσουν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα τα ταίριαζε πολύ και σε εκείνον η ομάδα. Θα πρέπει εκείνος να αναρωτηθεί αν θέλει να κερδίσει ένα πρωτάθλημα, έναν τίτλο στη ζωή του ως ποδοσφαιριστής. Ένα πρωτάθλημα, ή ένα Champions League. Το Μόναχο είναι η ιδανική περιοχή για εκείνον. Είναι μία περιοχή όπου μπορεί να μεγαλώσει η οικογένειά του και να είναι ασφαλής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»