Την τρίτη της προσθήκη στη μεταγραφική περίοδο του φετινού καλοκαιριού θέλει να ολοκληρώσει αμέσως μετά την επικείμενη απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ, η Μπάγερν Μονάχου!

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports» , οι Βαυαροί κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ στη Λειψία για την απόκτηση του 25χρονου μέσου Κόνραντ Λάιμερ, ποδοσφαιριστή για τον οποίο υπάρχουν επαφές από τον περασμένο Μάιο.

Μετά από εισήγηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στους «ταύρους» ο Λάιμερ, η Μπάγερν έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη, ωστόσο η Λειψία ζητάει 30 εκατ. για να πει το «ναι».

Παρ' όλα αυτά, η λογική λέει πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν σύντομα, αφού οι πρωταθλητές Γερμανίας θέλουν να καλύψουν το συντομότερο δυνατό την απουσία του χειρουργημένου Λέον Γκορέτσκα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κόβατς για Κωνσταντέλια: «Δεν φαίνονται καλά τα πράγματα. Ο γιατρός που τον εξέτασε δεν είχε καλό προαίσθημα»

Man of the Match στο ντεμπούτο του στην Bundesliga ο Καρέτσας!

Το βίντεο από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κωνσταντέλιας

Συναγερμός για Κωνσταντέλια στην Ντόρτμουντ - Άμεσα οι εξετάσεις, ανησυχία για χιαστό!

Κωνσταντέλιας και Καρέτσας υπέγραψαν το τρίποντο της Ντόρτμουντ - Ανησυχία για τον τραυματισμό του Ντέλια!

Τον ματιάσαμε: Τραυματισμός για Κωνσταντέλια και αναγκαστική αλλαγή

Άνοιξε λογαριασμό ο Κωνσταντέλιας: Σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ντόρτμουντ!

Άρχισε να γράφει το κοντέρ για Καρέτσα: Σέρβιρε την πρώτη του ασίστ με την Ντόρτμουντ!

Με Κωνσταντέλια και Καρέτσα η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα της Bundesliga!

Ιστορική πρεμιέρα στην Bundesliga για την Έλβερσμπεργκ, σόκαρε τη Λεβερκούζεν - Ήττα με ανατροπή για τη Χόφενχαϊμ