Ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που νικά φέτος στο Μόναχο για την Ευρωλίγκα, με τον Γιώργο Πετρίδη να περιγράφει την αναμέτρηση για λογαριασμό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο ρεπόρτερ σχολίασε το αποτέλεσμα και στάθηκε, φυσικά, το εξαιρετικό ντεμπούτο του Γκέιμπριελ, εκθειάζοντας παράλληλα τον ασταμάτητο για ένα ακόμη ματς, Ναν.

Αναφορικά με την έκβαση της αναμέτρησης, ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε πως «μίλησε ο ψυχισμός και η καρδιά των πρωταθλητών μετά το 67-66 της Μπάγερν, με σερί 12-0 ανέτρεψαν την κατάσταση».

@sporfm946 ???Το σχόλιο, του απεσταλμένου του bwinΣΠΟΡ FM, Γιώργου Πετρίδη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μπάγερν στη Γερμανία! #sporfm #euroleague #panathinaikos #paobc ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ