Τελειώνει από CEO της Μπάγερν Μονάχου ο Όλιβερ Καν!

Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες αφού το τελευταίο διάστημα βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τους… λάθος λόγους. Από την ξαφνική αλλαγή του Νάγκελσμαν με τον Τούχελ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Γερμανίας και τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα, στο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα του Σαντιό Μανέ με το χτύπημα στον Σανέ και τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League.

Έτσι, στη διοίκηση των Βαυαρών έχουν πάρει την απόφαση να προβούν σε σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας και μια τέτοια είναι στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο παλαίμαχος Νορβηγός διεθνής και νυν δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sports, Γιαν Άγκε Φιέρτοφτ, ο Καν βρίσκεται στην έξοδο από τη θέση του CEO και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η αποπομπή του.

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο, ότι ο σπουδαίος πρώην τερματοφύλακας δεν κέρδισε ποτέ τον σεβασμό των υπαλλήλων της Μπάγερν και τώρα που η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, δεν έχει λάβει την στήριξη για να παραμείνει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μια… ανάσα από την έξοδο.

Μάλιστα, οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του έχουν ήδη δει το φως της επικαιρότητας, με τον Ούλι Χένες να είναι ένας εξ’ αυτών αφού μετά την πρόσληψη του Καν διατελεί ως επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν. Ωστόσο, στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Φίλιπ Λαμ, μια περίπτωση που κρύβει μεγάλες δυσκολίες αφού αυτή τη στιγμή έχει αναλάβει διευθυντική θέση στην οργανωτική επιτροπή του Euro 2024.

Να σημειωθεί, ότι μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Καν χρέη CEO ως υπηρεσιακός αναμένεται να αναλάβει ο ενεργός πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κόβατς για Καρέτσα: «Ευτυχώς δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό» - Επέστρεψε στις ατομικές προπονήσεις

Ασταμάτητη η Ντόρτμουντ, 3Χ3 στο ρελαντί υπό το βλέμμα του Καρέτσα - Πρώτη νίκη για Χόφενχαϊμ πριν τον ΟΦΗ

Η Σάλκε είναι ξανά εδώ: Πέρασε εντυπωσιακά από το Βερολίνο για την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή στην Bundesliga!

«Η επιστροφή ξεκινάει εδώ»: Η Ντόρτμουντ στο πλευρό του Κωνσταντέλια

Ο Κέιν μίλησε για το μέλλον του στην Μπάγερν, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν

Εξιτήριο ο Καρέτσας-Τι δήλωσε η μητέρα του για την υγεία του

Bundesliga - 3η αγωνιστική: Η Χοφενχάιμ ψάχνει τoυς πρώτους της βαθμούς πριν τον ΟΦΗ, δοκιμασία για Μπάγερν

Χειρουργήθηκε και ξεκινά την αποκατάστασή του ο Κωνσταντέλιας

Κόβατς: «Αμφιβάλλω ότι συνδέεται το θέμα Καρέτσα με το άλλο περιστατικό παίκτη»

Αθλητικός διευθυντής Ντόρτμουντ για Καρέτσα: «Είναι μια χαρά, θα βρούμε τι ακριβώς συνέβη…»