Τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παρατάξουν τις ομάδες τους για την «τιτανομαχία» της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, Cosmote Sport 2) ανακοίνωσαν περίπου μιάμιση ώρα πριν τη σέντρα ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν και ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Γερμανός τεχνικός, αφήνει στον πάγκο τον ανέτοιμο Σαντιό Μανέ, ενώ εμπιστεύεται τον Στάνισιτς για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ζόμερ θα είναι στην εστία, οι Ουπαμεκανό και Ντε Λιχτ στα στόπερ και ο Ντέιβις στα αριστερά. Κιμιχ και Γκορέτσκα στον άξονα, με τον Μίλερ, τον Μουσιάλα και τον Κομάν να κινούνται πίσω από τον Τσούπο-Μότινγκ.

Από την άλλη πλευρά ο Γάλλος επέλεξε τον Ντοναρούμα στο τέρμα και τους Ράμος, Ντανίλο και Μαρκίνιος στην τριάδα της άμυνας. Χακίμι και Μέντες θα έχουν την ευθύνη της δεξιάς και της αριστερής πτέρυγας αντίστοιχα, ενώ στα χαφ θα κινούνται ο Βεράτι, ο Φαμπιάν Ρούιθ και ο Βιτίνια. Στην κορυφή ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Λιονέλ Μέσι.


Αναλυτικά:
Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν 4-2-3-1): Ζόμερ-Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις-Κίμιχ, Γκορέτσκα- Μίλερ, Μουσιάλα, Κομάν- Τσούπο Μότινγκ




Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ 3-5-2): Ντοναρούμα- Ντανίλο, Ράμος, Moυκιελέ -Χακίμι, Μέντες, Φαμπιάν Ρουίθ, Βεράτι, Βιτίνια- Μέσι, Εμπαπέ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»